Bästa anti-age krämen 2024 – se yngre ut med högteknologiska krämer

Alla åldras och det är ofta just huden i ansiktet som brukar påvisa detta faktum. Det finns en mängd trevliga smårynkor som bara är charmiga, men sedan har vi de där andra som är mindre kul. Visst finns det personer som tycker att det är fint med djupare rynkor också, men majoriteten vill gärna vara utan dem.

Denna artikel om anti-age kräm innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko.se, Nordicfeel.se, Ahlens.se och Kicks.se

Inledning

Finns det då bra anti-age produkter på marknaden, eller ska man satsa på botox och andra skönhetsbehandlingar? Vi tycker att det är bättre att använda sig av bra anti-age krämer, men det är såklart upp till var och en att avgöra hur man vill göra.

Dagens anti-age krämer är otroligt bra om man jämför med för bara några år sedan. Är det då bara de dyraste och mest avancerade som ger resultat? Svaret är faktiskt nej, för många av de billigare anti-age krämerna fungerar jättebra.

Det är alltid härligt med hudvård som gör vad den säger sig göra och detta kan man se på de anti-age krämer som vi har med i detta test. Det finns en hel del läckra produkter ute på marknaden som jobbar anti-aging och det är klokt att investera i någon av dessa produkter om man vill ha hjälp på traven.

Om man inte är särskilt intresserad av hudvård själv så är det inte lätt att veta vad som finns på marknaden och det är inte heller lätt att förstå sig på vilken av alla krämer man ska välja. Det är en riktig djungel och det är en av anledningarna till detta test – vi vill hjälpa er att hitta rätt i djungeln genom att tipsa er om åtta olika riktigt bra anti-age krämer, helt enkelt.

I vårt test så blev vinnaren i kategorin “Bäst & Billigast” Nivea Cellular Anti-Age Day Cream och i kategorin “Medium” är det Filorga NCEF-Reverse Cream som tar hem vinsten.

Vår vinnare i kategorin “Lyx” är Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day Cream och vår lilla Joker-vinnare är Biodroga MD Clear+ Anti-Age Dry Skin Care.

Häng med oss nu nedan för att ta del av vårt test av anti-age krämer!

Nivea Cellular Anti-Age Day Cream

Nivea Cellular Anti-Age Day Cream

Denna anti-age kräm hjälper till att reducera rynkor, vilket innebär att den gör vad den ska! vad mer fixar den? Jo, den ökar naturligtvis fastheten samtidigt som den förbättrar din huds förnyelse.

Den innehåller SPF15 och doftar behagligt samtidigt som den känns behaglig på huden.

Filorga NCEF-Reverse Cream

Filorga NCEF-Reverse Cream

Vill du ha en kräm som arbetar på både rynkor, hudens fasthet och lyster så ska du titta åt det här hållet – Filorga NCEF-Reverse Cream är nämligen en riktigt bra anti-age kräm som gör allt det som en sådan kräm ska göra.

Den innehåller en avancerad formula som ger jämn, fast, förnyad hud och dessutom doftar den bra och känns skön mot huden.

Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day Cream

Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day Cream

Här kommer en produkt som verkligen tar sig an ålderstecken i huden! Dess härliga konsistens gör att den är behaglig att använda och den är särskilt bra för en känslig och stram hud.

Med denna i badrumshyllan så får du en återfuktad och skyddad hud och den är väl värd varenda krona.

Biodroga MD Clear+ Anti-Age Dry Skin Care

Biodroga MD Clear+ Anti-Age Dry Skin Care

Detta är en kräm för mogen hud som är oren. Det är ofta man behöver en produkt som både jobbar mot ålderstecken och som tar hand om orenheter, så detta är en kräm som vi tacksamt tar emot!

Huden blir stärkt och ren och ordentligt återfuktad.

Vem ska använda anti-age kräm?

Först och främst är det på det viset att det är klokt att investera i anti-age produkter så som anti-age kräm när man är runt 30 år. Det finns ingen anledning att gå all in när man är 20 år, men man ska börja ta hand om huden tidigt för att den ska må så bra som möjligt när det är dags för rynkorna att dyka upp.

Alla ska använda anti-age kräm, om man vill att hudens spänst ska hålla i sig. Om man använder anti-age kräm så kommer huden att föryngras och det kommer att bli svårare för huden att uppvisa ålderstecken av olika slag.

Hur valde vi vilka anti-age krämer vi skulle testa?

Vi hade såklart några favoriter bland anti-age krämer som vi ville ha med i testet, så några av krämerna är våra egna favoriter. Sedan har vi kollat på nätet för att se efter hur det ser ut med recensioner av anti-age krämer? Vilka är populära? Vilka får höga betyg?

Hur utförde vi testerna av anti-age krämerna?

Våra testvinnare i de olika kategorierna är framtagna baserat på information inhämtat från forum, produktbeskrivningar, produktrecensioner samt våra egna slutsatser och utifrån detta tar vi fram vilka produkter vi anser vara bäst inom olika prisklasser.

Bäst i Test bland anti-age krämer

Efter vi analyserat de anti-age krämer som var med i testet kunde vi sammanställa testresultaten. Senare kunder vi välja ut bäst i test anti-age kräm i respektive kategori. Från en billig anti-age kräm som fungerade riktigt bra till en dyrare men mycket mer lyxig anti-age kräm med unika egenskaper. Här följer våra recensioner av bäst i test anti-age krämer från dessa tester.

Bäst & Billigast: Nivea Cellular Anti-Age Day Cream

Billigast: Nivea Cellular Anti-Age Day Cream

För er som inte vill lägga stora summor på hudvård så är Nivea Cellular Anti-Age Day Cream ett väldigt bra val. Denna anti-age kräm gör det den ska och det innebär att din hud kommer att få ökad spänst och fasthet, dina rynkor kommer att reduceras och dessutom är det på det viset att huden förnyas med denna kräm.

Krämen skyddar även mot skadlig strålning och åldrande av huden. Om du satsar på bra anti-age produkter vid rätt tid i livet så kommer huden att tacka dig och med denna kräm får man absolut ett bra resultat!

Nivea Cellular Anti-Age Day Cream har en härlig doft och även dess konsistens är väldigt behaglig att ha att göra med – en bra kräm som man kan testa lite närsomhelst då den inte kostar skjortan!

Cirkapriset ligger på 189 kronor för 50 ml Nivea Cellular Anti-Age Day Cream.

Medium: Filorga NCEF-Reverse Cream

Medium: Filorga NCEF-Reverse Cream

Filorga NCEF-Reverse Cream är en multi-korrigerande kräm som fixar och trixar på ett flertal olika områden – den arbetar på rynkor, fasthet och lyster. Detta innebär att den tar hand om allt som man behöver ha ut av en anti-age kräm.

Denna anti-age kräm ger din hud en effektiv regenererande behandling som kämpar mot åldrad hud och den innehåller hyaluronsyra, kollagen, A-vitamin, H-vitamin och E-vitamin + effektivitets-boosters.

Dina rynkor jämnas ut, slapp hud minskas och dessutom ges huden fukt och får en jämnare struktur.

Cirkapriset för Filorga NCEF-Reverse Cream ligger på 945 kronor för 50 ml.

Lyx: Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day Cream

Lyx: Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day Cream

Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day Cream är den perfekta krämen för dig som har torr och stram hud med synliga ålderstecken. Den är mycket bra till känslig hud då den lugnar huden samtidigt som den ger mycket fukt.

Det är viktigt att den anti-age kräm du använder ger just dig tillräckligt med fukt, för det är alltid lika viktigt att fylla på med mycket av den varan. Använd boosters, serum och essence för att få mer kick och fart på både fuktnivån i huden och ålderstecken.

Denna anti-age kräm finns även som nattkräm, så den kan du också spana in om du vill ha en kräm mot rynkor som fungerar bra!

Cirkapriset ligger på 2,495 kronor för 50 ml Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day Cream.

Joker: Biodroga MD Clear+ Anti-Age Dry Skin Care

Joker: Biodroga MD Clear+ Anti-Age Dry Skin Care

Denna anti-age kräm, Biodroga MD Clear+ Anti-Age Dry Skin Care, är en så kallad 24h-kräm som passar för alla som har en mogen och oren hud. Många förknippar oren hud med ungdomar, men det är inte ovanligt att man har detta problem som vuxen. Det är många som har haft felfri hud hela livet som plötsligt får oren hud när man bli äldre – då är denna kräm från Biodroga MD det perfekta valet!

Krämens innehåll ser till så att dess anti-aging effekt är långvarig, att hudens stärks och att celldelningshastigheten förbättras. Den har även en positiv effekt på det som kallas för keratiniseringsprocessen.

DMC står för Derma Membrane Complex och detta komplex består av salicylsyra, Bioecolia, D-Panthenol, Tistelolja, Jojobaolja, E-vitamin, Codiavelane, Scleroglucane och Retinol.

Cirkapriset för Biodroga MD Clear+ Anti-Age Dry Skin Care ligger på 539 kronor för 75 ml.

Anti-age krämer som utmanar

Vi har alltid med några utmanare i våra tester och så även denna gång när det gäller anti-age krämer. Det finns många bra anti-age krämer och vi vill naturligtvis se till så att ni har mycket att välja mellan. Det är lättare att välja ut en av de åtta krämer som vi har med i detta test än att själv försöka läsa på om de stora mängder av anti-age krämer som finns på marknaden.

Det är bara att haka på och se efter vilka fyra anti-age krämer vi valde ut som utmanare nu nedan!

Emma S. Ageless Night Cream

Emma S. Ageless Night Cream

Detta är ett märke som många tycker om och har du inte testat Emma S. sedan tidigare så kan Emma S. Ageless Night Cream vara en bra produkt att starta med.

Den har ett högt innehåll av A-vitamin och den hjälper till att förebygga fina linjer samt förbättra elasticiteten i huden.

Resultatet är en återfuktad och följsam hud som är mjuk och len.

Cirkapriset ligger på 399 kronor för 50 ml Emma S. Ageless Night Cream.

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Night Cream

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Night Cream

Denna nattkräm, L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Night Cream, har en skön konsistens och den finns även som dagkräm, om man vill ha både, eller hellre vill ha dagkrämen.

Den innehåller hyaluronsyra, vilket gör att huden blir återfuktad och fastare. Den är dermatologiskt testad och den är fri från parabener och mineraloljor.

Detta är en anti-age kräm som passar dig med normal till torr hud.

Cirkapriset för L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Night Cream ligger på 179 kronor för 50 ml.

Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Bio-Repair Precious Cream

Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Bio-Repair Precious Cream

Denna underbart rosa kräm fyller på med massor av fukt samtidigt som den verkar anti-aging. Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Bio-Repair Precious Cream är avsedd för personer med rynkor och fina linjer och den passar alla hudtyper (dock främst mogen hud).

Den bekämpar och reparerar hudens ålderstecken och den är en 24-timmars kräm som ständigt är i arbete.

Cirkapriset ligger på 899 kronor för 50 ml Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Bio-Repair Precious Cream.

Babor Lifting Cellular Collagen Booster 24h Anti-Age Cream

Babor Lifting Cellular Collagen Booster 24h Anti-Age Cream

Denna härliga 24-timmars kräm hjälper huden genom att den fyller på med fukt inifrån dygnet runt. Babor Lifting Cellular Collagen Booster 24h Anti-Age Cream jobbar ständigt för att din hud ska bli fylld, fast och spänstig och det tackar man ju knappast nej till.

Kollagen och elastin förbättras på grund av en högteknologisk tripeptid lösning och den innehåller både hyaluronsyra och marint kollagen. Detta är en av många krämer mot rynkor som fungerar.

Cirkapriset för Babor Lifting Cellular Collagen Booster 24h Anti-Age Cream ligger på 1310 kronor för 50 ml.

Frågor & svar om anti-age krämer

Nu har du säkert hittat en anti-age kräm som du längtar efter prova men innan du rusar iväg för att shoppa rekommenderar vi att du först läser våra svar på vanliga frågor om anti-age krämer.

Är dyr alltid bättre än billig anti-age kräm?

När det kommer till hudvård så är det på det viset att man ofta får vad man betalar för. Detta innebär att det inte är så konstigt att det kostar lite mer med bra krämer – de gör helt enkelt sitt jobb!

Det finns dock bra prisvänliga och billiga anti-age krämer också, som du kan se exempel på ovan i vår vinnare i kategorin Bäst & Billigast anti-age kräm.

Var köper jag anti-age kräm?

Du kan köpa anti-age kräm i princip överallt idag. Beroende av vad de är för typ av kräm du vill ha så finns den på fler eller färre ställen. Vill du ha exempelvis Nivea så är det lättare att hitta den på många olika ställen än vad det är att hitta Babor eller liknande märke.

Hur hittar jag kräm mot rynkor som fungerar?

Enkla svaret är att ta del av våra recensioner av anti-age krämer och andra krämer mot rynkor. Kräm mot rynkor som fungerar är t.ex. alla våra vinnare som utsetts till bäst i test inom sin respektive kategori.

När ska jag börja använda anti-age kräm?

Det är individuellt och det finns inga direkt svar på detta. Man brukar säga att det är bra att börja när man är runt 30 år. Det är i denna ålder som huden börjar förlora spänst eftersom kollagenproduktionen minskar.

Du som tar hand om din hud redan från unga år kommer att märka att din hud klarar sig bättre jämfört med andra i samma ålder so kanske inte tagit hand om huden lika bra. Naturligtvis är det även så att gener och livsstil i allmänhet också påverkar.

Anti-age kräm för män?

Det finns många bra produktserier bland flera av de stora märkena som är inritade på män. Det är med andra ord inte så svårt att hitta anti-age kräm som passar en manlig hud.

Ekologisk anti-age kräm?

Idag finns det bra möjligheter att hitta hudvård som är både bra och ekologisk. Det finns bra ekologiska anti-age krämer där man får både och, det är bara att välja ut den man tycker verkar vara bäst!

Vegansk anti-age kräm?

Du kan välja vegansk anti-age kräm, om du känner att det är det som känns bäst. Idag är utbudet stort när det kommer till den här sortens produkter, så det är inte svårt att hitta rätt bland de veganska krämerna när man vet vad man letar efter. Alla våra samarbetspartners, t.ex. Lyko.se och Nordicfeel.se, erbjuder vegansk anti-age kräm.

Sammanfattning

Nu har vi redan kommit till slutet att vårt utförliga test av anti-age krämer. Här har du kunnat ta del av våra fura bäst i test anti-age krämer samt ytterligare fyra anti-age krämer som utmanar våra vinnare. För att underlätta ditt val av anti-age kräm sammaställer vi resultatet av våra bäst i test anti-age krämer nedan:

KategoriAnti-age krämCirkaprisKr/ml
Bäst & BilligastNivea Cellular Anti-Age Day Cream189 kr3,78
MediumFilorga NCEF-Reverse Cream945 kr18,90
LyxHelena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day Cream2,495 kr49,90
JokerBiodroga MD Clear+ Anti-Age Dry Skin Care539 kr7,19

Källor