Bästa elektriska nagelfilen 2024 – professionella naglar på nolltid

Nagelvård är en sådan sak som vissa är mer intresserad av än andra. Vissa nöjer sig med att ha fräscha, rena och kortklippta naglar medan andra går på manikyr, använder gelnaglar med mera.

Oavsett vilken kategori man tillhör så är det trevligt att kunna fila naglarna och idag kan man köpa en elektrisk nagelfil, om man vill ha det. Det är lite kul att kunna använda sig av en elektrisk nagelfil då det tidigare endast användes av proffsen. Det både går snabbt och känns lite lyxigt.

Inledning – elektrisk nagelfil

Det är bättre att fila naglarna än att klippa dem. Använder du en nagelfil är det lättare att de håller sig fina. Med en sax blir det lätt att naglarna skivar och delar sig, men det händer inte när man använder sig av en fil. Tänk då hur bra det blir om man använder en elektrisk fil istället – kanonbra och snabbt på en och samma gång!

Har du inte testat en elektrisk nagelfil tidigare kan det vara dags att göra det nu. Häng med oss nedan för att ta reda på allt du kan tänkas vilja veta om det!

Vi har tagit fram en topplista till er som visar alla de bästa nagelfilarna som finns på marknaden idag. Det är bara att hänga med för att se efter vilka nagelfilar som är bäst!

Vår vinnare i kategorin “Bäst & Billigast” är Elektrisk nagelfil med 5 st filhuvuden – det är en riktigt bra budgetalternativ för dig som inte vill lägga så mycket pengar på en elektrisk nagelfil.

Vår vinnare i kategorin “Medium” är Professionell nagelfil maskin. Även denna kommer till ett bra pris och är riktigt bra!

“Lyx”-vinnaren är Beurer Manikyr- och pedikyrset som är riktigt bra och klart värd priset! Vi har också med en rosa dröm som “Joker” i vår topplista – en bra fil som dessutom är underbar vad gäller färg!

Elektrisk nagelfil med 5 st filhuvuden

Elektrisk nagelfil med 5 st filhuvuden

Här har vi en elektrisk nagelfil som är smidig att använda och som dessutom är snygg och smidig på alla sätt och vis. En klar vinnare i budgetklassen, med andra ord!

Detta kommer att bli din och dina naglars bästis direkt då den fixar allt från nagelband till tjocka naglar och förhårdnader.

Professionell nagelfil maskin

Professionell nagelfil maskin

Wow, vilken häftig nagelfil! Detta är en riktigt lyxig lirare som passar lika bra för hemmet som på salongen.

Med denna på sin sida kan man nå alla drömmar man kan tänkas ha vad gäller naglar – det är bara att ösa på!

Beurer Manikyr- och pedikyrset

Beurer Manikyr- och pedikyrset

Denna nagelfil har mycket att bjuda på och det är inte för inte den hamnar i kategorin “Lyx”. Den inte bara ser lyxig ut och proffsig ut, den är även riktigt bra.

Det finns mycket att gilla med denna och bland annat så kommer du att falla för dess 7 sliphuvuden och den lilla förvaringsväskan – urgulligt!

ROSA Professionell superkraftig+ Elektrisk Nagelfil

ROSA Professionell superkraftig+ Elektrisk Nagelfil

Här är det bara att bocka och buga och ta för sig av den rosa drömmen man bjuds på. Vem vill inte ha en rosa nagelfil som dessutom är elektrisk? Ingen, såklart!

Spana in denna godbit direkt, du kommer inte att bli besviken – den har nämligen allt man kan tänkas vilja ha av en nagelfil.

Elektrisk nagelfil – för vem?

Om du är en person som tycker om att fixa med naglarna så är det nästan en nödvändighet att ha en elektrisk nagelfil. Det känns så mycket mer proffsigt att fixa med naglarna med den här typen av nagelfil och resultatet blir också det mer proffsigt. Det är med andra ord en riktig win-win!

Vill du ha riktigt fina naglar och om du gillar att sitta och fixa så är detta en av de bästa investeringarna du kan göra. Det bästa är att det inte ens är dyrt med en bra elektrisk nagelfil.

Hur valde vi vilka elektriska nagelfilar vi skulle testa?

Vi kollade runt vilka elektriska nagelfilar som var mest populära för tillfället, hur det såg ut med pris vs funktion och vilka produkter som proffsen tipsade om. Vi hade också några favoriter som vi ville dela med oss av.

Vissa av alla dessa elektriska nagelfilar fick vara med i topplistan och andra höll inte riktigt måttet. De som är med i topplistan är helt enkelt de varianter som vi tyckte bäst om. Vi hoppas och tror att även ni kommer att gilla dem!

Hur utförde vi testerna av de elektriska nagelfilarna?

Våra testvinnare i de olika kategorierna är framtagna baserat på information inhämtat från forum, produktbeskrivningar, produktrecensioner samt våra egna slutsatser och utifrån detta tar vi fram vilka produkter vi anser vara bäst inom olika prisklasser.

Bäst i Test bland elektriska nagelfilar

Bäst i test elektrisk nagelfil valdes sedan ut inom varje kategori, efter noggranna analyser. Från billig elektrisk nagelfil som samtidigt fungerade riktigt väl till en dyrare och lyxigare elektrik nagelfil. Nedan är våra recensioner utifrån dessa tester av elektriska nagelfilar.

Bäst & Billigast: Elektrisk nagelfil med 5 st filhuvuden

Bäst & Billigast: Elektrisk nagelfil med 5 st filhuvuden

Elektrisk nagelfil med 5 st filhuvuden är en elektrisk nagelfil som har flera filhuvuden och den drivs av två stycken AA-batterier. Dessa får man köpa till extra när man köper filen då de inte ingår.

Dessa filhuvuden får du med:

  • Diamond Cone – tar bort förhårdnader och död hud
  • Small Grinding Cone – fixar nagelband och hörn
  • Grinding Cone – mjukgör tjocka naglar
  • Emery Head – trimmar, skulpterar och formar

Med denna kommer dina naglar att se fantastiskt fina ut och det bästa är att det går så lätt att använda den. Det är bara att byta filhuvudena beroende av vad du vill fixa för stunden.

Du kan själv anpassa det precis som du vill ha det utan problem. Det enda du behöver göra är att bestämma dig för vad du vill göra med naglarna och ta på filhuvudet som passar för det.

Cirkapriset ligger på 129 kronor för Elektrisk nagelfil med 5 st filhuvuden.

Medium: Professionell nagelfil maskin

Medium: Professionell nagelfil maskin

Professionell nagelfil maskin är en riktig storsäljare och det kommer du att förstå så fort du tar dig en titt på den. Inte bara är den snygg och proffsig, det är också på det viset att den fungerar perfekt på alla sätt och vis.

Den är snabb då varvtalen är på 20 000 RPM och enkelt är det också – det går alltså enkelt som en dans att fixa fina naglar om du väljer att använda den här godbiten.

och funkar perfekt både för salong och för hemmabruk. Det bästa är att den känns så proffsig trots att det är ett lågt pris på den, så man får med andra ord mycket för pengarna när man väljer just denna produkt.

Cirkapriset för Professionell nagelfil maskin ligger på 290 kronor.

Lyx: Beurer Manikyr- och pedikyrset

Lyx: Beurer Manikyr- och pedikyrset

Om du bestämmer dig för att köpa den här elektriska nagelfilen från Beurer så är du garanterad hög kvalitet från första användningen och många, många användningar framöver. Beurer Manikyr- och pedikyrset är en produkt med garanterad lång livslängd och det är alltid bra att investera i bra produkter som kostar en liten slant extra när det kommer till den här typen av produkter.

Denna variant av elektrisk nagelfil har sju sliphuvuden och funkar både för manikyr och pedikyr. Vare sig du vill slipa bort förhårdnader eller om du vill fixa till naglarna inför lackning så är detta det perfekta verktyget för att fixa just det.

Cirkapriset ligger på 499 kronor för Beurer Manikyr- och pedikyrset.

Joker: ROSA Professionell superkraftig+ Elektrisk Nagelfil

Joker: ROSA Professionell superkraftig+ Elektrisk Nagelfil

ROSA Professionell superkraftig+ Elektrisk Nagelfil är en favorit för många av oss då den är i ljuvligt rosa – vem tackar nej till att piffa upp stunden med nagelfix med en rosa elektrisk nagelfil? Det går ju bara inte – det är bara att gå all in och tacka och ta emot!

Inte nog med att den är rosa, den bjuder även på 20 000 RPM och justerbar hastighet. Den kommer med sex filar och sex sandings band, så det är ett fullpackat paket.

Du kan naturligtvis göra som så att du använder denna nagelfil både på naturliga naglar och akrylnaglar, så den passar för alla, oavsett vilken stil man har på sina naglar.

Cirkapriset för ROSA Professionell superkraftig+ Elektrisk Nagelfil ligger på 290 kronor.

Frågor & Svar om elektrisk nagelfil

Innan du lägger in en beställning på den elektriska nagelfil som du funderar på rekommenderar vi att du först tar del av våra svar på vanliga frågor relaterat till elektrisk nagelfil.

Kan alla använda elektrisk nagelfil?

Ja, det funkar bra vare sig du har naturliga eller akrylnaglar.

Är det säkert att använda elektrisk nagelfil?

Ja, det är helt säkert att använda sig av en nagelfil som är elektrisk.

Varför elektrisk nagelfil?

Det handlar mycket om att du kan fila med större precision än när du använder dig av en vanlig nagelfil. Det är också en fråga om att det går snabbare att fixa naglarna så som man vill ha dem.

Är det lång livslängd på en elektrisk nagelfil?

Ja, det är lång livslängd på elektriska nagelfilar om man köper bra kvalitet.

Sammanfattning – köpa elektrisk nagelfil

För att underlätta ditt val vid inköp av en elektrisk nagelfil sammanställer vi i nedan tabell våra bäst i test elektriska nagelfilar.

KategoriElektrisk nagelfilCirkaprisLägsta pris
Bäst & BilligastElektrisk nagelfil med 5 st filhuvuden129 krCDON.se
MediumProfessionell nagelfil maskin290 krCDON.se
LyxBeurer Manikyr- och pedikyrset499 krKjell.com
JokerROSA Professionell superkraftig+ Elektrisk Nagelfil290 krCDON.se

Källor