Bästa lösögonfransarna 2021 – Fina och vackert formade fransar snabbt och enkelt hemma

Att ha fina ögonfransar är något de flesta av oss gärna tackar ja till, men det är inte alla som har naturligt långa fransar med fin volym. Som tur är så finns det många olika sätt att fixa fram finfina fransar med lite “fusk” och lösögonfransar är ett av dessa sätt.

Inledning, om lösögonfransar

Idag finns det en otroligt stor mänga olika lösögonfransar ute i handeln och det gör det lätt att hitta rätt. Det kan kännas som en stor ogenomtränglig djungel, men i själva verket är det faktiskt ganska enkelt att hitta bra lösögonfransar.

Vad är det då man ska tänka på när det kommer till valet av lösögonfransar? Först och främst är det viktigt att komma ihåg att tänka efter vad för slags stil man vill ha. Det finns alla stilar från “vardagssnygg” till fest-kitschig, så det är bara att välja det som passar just dig bäst.

För en beautyjunkie räcker det sällan med ett par, så köp ett par stycken olika att använda vid olika typer av tillfällen när du ändå är igång!

Det är lätt att hantera lösögonfransar. Även om man är nybörjare så går det kvickt att applicera dem och att ta bort dem. Naturligtvis är det på det viset att det blir enklare och att det går snabbare för varje gång, men man behöver inte oroa sig över att det ska vara besvärligt.

Som nämnt finns det lösögonfransar i alla möjliga olika stilar och nu är det dags för er att hänga med oss nedan för att se efter vilka vi har valt ut som de bästa på marknaden för tillfället.

Depend Artificial Eyelashes

Vill du ha lösögonfransar som förlänger och ger fin volym samtidigt som fransarna och ögonen blir vackert markerade ska du satsa på dessa fransar från Depend. De är väldigt täta och de är dessutom gjorda av naturligt hår.

Du får med lim när du köper dessa fransar och det är ett stort plus. Detta är perfekta lösögonfransar för nybörjaren såväl som för den med mer vana av lösögonfransar.

INGLOT Eyelashes 16N

Med dessa lösögonfransar får du både en fräsch och stilrent designad förpackning och vackra fransar i ett. De ger läcker dramatik till dina ögon då de ger så väldigt mycket volym.

De är mycket hållbara och du kan återanvända dem många gånger utan att de blir slitna eller fula. Detta gör att de är mycket prisvänliga.

Sweed Lashes Beroe

Med dessa fransar får du ett ordentligt lyft då de är allt man kan önska sig plus lite till! Du kan använda dem upp till tio gånger och det genomskinliga fästet i bomull gör att de är enkla för alla att använda. Vare sig du är proffs eller nybörjare så är detta bra fransar att använda.

Ardell Duralash Flare Lösögonfransar

Detta är individuella fransar som gör att det blir lätt att fixa fransarna precis så som man vill. Du applicerar dem på fransarna istället för på huden och om du vill så kan du låta dem sitta på under flera veckors tid.

De är veganska och finns i flera olika längder för att alla ska kunna hitta en variant som passar ens stil.

Vad gör våra tester av lösögonfransar pålitliga?

Vårt test av lösögonfransar är pålitligt då vi dels är många som varit med i testet och dels så har vi kollat med proffs. Detta tycker vi är en bra kombination då det ger en bra mix av oss “vanliga” och personer som jobbar med skönhet och skönhetsprodukter på ett eller annat sätt.

Vi som har testat lösögonfransarna i detta test är 10 personer och vi testade alla samtliga fransar. Då vi har testat så många olika lösögonfransar har det varit lätt för oss att ge er våra ärliga reaktioner gällande vilka som är bäst och varför vi gillar dem.

Då vi är tio personer som testat fransarna i testet så har fransarna testats av personer med olika ögonform och olika typer av naturliga ögonfransar. På så sätt har vi sett till så att alla finns representerade.

Lösögonfransar– för vem?

Lösögonfransar är för alla som vill ha lite extra “studs” till sina fransar. Vare sig det är volym eller om det är längd man saknar så finns det passande lösögonfransar på marknaden. Ofta får man både och, vilket naturligtvis är väldigt trevligt.

För att veta vilken typ av fransar som passar just dig är det först och främst viktigt att bestämma sig för om det är volym, längd eller om det är både och man är ute efter. Det som är så bra med lösögonfransar är att man kan hitta ett par som är exakt anpassade efter ens egna behov – det finns med anda ord ett par lösögonfransar för varje smak.

Vare sig du vill använda lösögonfransar på daglig basis, eller om du vill använda dem främst vid festligare tillfällen så kan du hitta dina favoriter utan minsta besvär. Det är också roligt att testa sig fram. Ofta är det så att man får olika favoriter beroende av användningsområde.

Hur valde vi vilka lösögonfransar vi skulle testa?

Vi har kollat runt på de stora skönhetsbutikerna på nätet för att se efter vilka lösögonfransar som säljer bäst plus vilka som får bäst recensioner. Vi har också rådfrågat personalen i olika sminkbutiker för att se efter vilka favoriter de har.

Vi har sedan blandat lite så att vi har några kundfavoriter och några “proffs”-favoriter. Vi har naturligtvis även kollat med makeupartister för att få en bra bredd på de lösögonfransar vi har med i testet.

Hur utförde vi testerna av lösögonfransarna?

Vi var, som sagt, tio personer som testade de fransar som är med i detta test. Vi testade varje par fransar under drygt en vecka vardera för att kunna ge ordentlig feedback och för att se efter hur de klarade sig i olika situationer.

Vi har testat att ha dem med osminkat ansikte, vi har testat dem med festmakeup och vi har testat att använda dem med vardagssminkning. På detta sätt har vi kunnat avgöra hur de olika fransarna funkar i olika sammanhang.

Vi som har testat produkterna är både personer som har vanan inne, personer som är nya inom lösögonfransar, personer med känsliga ögon, personer med kontaktlinser och så vidare.

Vi testade at vara både försiktiga och att låta fransarna uppleva lite slitage genom att exempelvis klia lite i ögonen, eller att se efter vad som händer när man tvättar ansiktet.

Bäst i Test bland lösögonfransar

Efter att vi alla slutfört våra tester av alla utvalda lösögonfransar samlades vi för att enas om vilka som skulle väljas ut till bäst i test lösögonfransar, en produkt inom varje kategori. Från ett par billiga lösögonfransar som samtidigt fungerar riktigt bra, till ett par något dyrare men mycket lyxigare och mer premium lösögonfransar. Nedan är våra recensioner från testerna av bäst i test lösögonfransar.

Bäst & Billigast: Depend Artificial Eyelashes

Att Depend har bra lösögonfransar är ingen nyhet. Det bästa är att de är lätta att använda och ger ett bra resultat. Dessa fransar passar både dig som är nybörjare och dig som har vanan inne. Det är med andra ord väldigt lätt att falla för dem.

Vad gäller prisvänlighet vinner dessa lösögonfransar definitivt som bäst i klassen – för under hundralappen får du finfina lösögonfransar som passar vilken beautyjunkie som helst! De passar till såväl vardag som till fest och de är superbekväma samtidigt som de är mjuka och ger naturlig definition.

Fransbandet på dessa lösögonfransar är väldigt lättarbetat då det är mjukt. Det gör att de fungerar perfekt för förstagångsanvändare. Dels är de billiga och dels är de enkla att applicera. Det kan ju inte bli bättre! Dessa två saker gör att det är lätt för nybörjaren att köpa dem för att testa om det är något man gillar. Det blir varken hål i plånboken eller besvärligt – perfekt!

De är gjorda av naturligt hår och passformen är perfekt. Du får med lim när du köper fransarna och dess täthet gör att du får massor av extra volym!

Medium: INGLOT Eyelashes 16N

Med dessa återanvändningsbara lösögonfransar tillförs volym och dramatik till dina fransar på bästa möjliga sätt. Du får underbara ögonfransar på ett litet kick och det enda som behövs för att tillföra all den glam dessa fransar för med sig är att snabbt sätta fast dem – det är enkelt så det går fort även för nybörjaren.

Du kan återanvända fransarna och det är naturligtvis väldigt positivt. För att man ska kunna återanvända sina lösögonfransar på bästa sätt är det viktigt att komma ihåg att vara försiktig och ta hand om sina fransar väl. Om man slarvar så kan det leda till att man endast kan använda dem en gång och det är väldigt onödiga pengar att slänga ut.

Du kan välja mellan syntetiskt eller naturligt hår med Inglot lösögonfransar och då de passar för såväl vardag som fest kan du använda samma par både för dagsmakeup och för festligare kvällsmakeup.

Den snygga förpackningen gör att det känns lite extra lyxigt med just dessa fransar och det är ju alltid roligt med extra lyx! Priset är mer än rimligt då de kostar runt hundralappen. vi tycker mycket om dessa fransar och vi vet att det är många av er som kommer att tycka att de är perfekta!

Ta dig en titt på dessa fransar, eller ett annat par från samma märke – du kommer inte att bli besviken!

Lyx: Sweed Lashes Beroe

Sweed är kända inte bara för sina bra lösögonfransar, utan de är även kända för att paketera dem väldigt fint. Med dessa fransar blir man glad bara av att se dem i förpackningen och att sedan applicera dem gör att man blir extra glad!

De ger ett naturligt resultat som inte bara ser fräscht och läckert ut, de ger även ett fint lyft utan att man ser “sminkad” ut. Man får alltså allt i ett här då man både får ett vackert och naturligt resultat i ett. De sticker naturligtvis ut mer än dina naturliga fransar då de är lösögonfransar, men vill du att det inte ska märkas att du har lösögonfransar så är detta ett ypperligt val.

De passar perfekt för alla typer av tillfällen, men vill du ha rejält med “studs” är dessa fransar lite för mesiga för dig. Du kan dock bygga upp dem, om du vill. Det är bra att det finns ett flertal olika fransar från Sweed då det innebär att alla kan hitta sina favoriter. Kanske vill du ha dessa för vardag och andra för fest, till exempel?

Fransarna blir vackert fylliga utan att se det minsta onaturliga ut. Du behöver alltså inte oroa dig över att de ska se plastiga ut. De känns inte heller tunga på ögonlocken, utan de fungerar perfekt för alla.

Kvaliteten är hög och det är inte konstigt att detta är favoriter bland många – de har helt enkelt mycket att erbjuda och de är dessutom prisvänliga när man ser till resultatet.

Joker: Ardell Duralash Flare Lösögonfransar

Detta är en variant av lösögonfransar där man använder individuella fransar istället för ett helt set med kant som klistras på ögonlocket. Med dessa fransar kan du enkelt fixa exakt den look du är ute efter – vare sig du vill fylla i ett enda glest parti, flera partier eller kombinera med andra fransar för mer volym. Det är upp till dig att avföra hur du ska använda fransarna.

Det som är så bra med dessa lösögonfransar är att det är lätt att fixa exakt den stil man vill och att man inte behöver fästa dem mot huden. Du applicerar dem på dina fransar och du kan låta dem sitta kvar på huden under en längre tid. Det är alltså inte samma sak som med “vanliga” lösögonfransar.

Det är naturligtvis lite pilligt att fästa dessa fransar då de är individuella, men det är verkligen värt det när man ser till resultatet. Att man kan ha dem kvar i flera veckor är även det ett stort plus. Det är naturligtvis upp till dig att avgöra om du vill ha kvar dem länge eller om du vill ta bort dem snabbt. Det är trevligt att ha valet, dock!

Du tar snabbt och smidigt bort dessa fransar med Lashfree Remover, så det är inga konstigheter att ta bort dem när man tycker att det är dags.

Vad gäller valmöjligheter så finns det tre olika sorter att välja mellan. Dessa lösögonfransar finns både i varianterna mini, short, medium och long. Det är med andra ord inte svår att hitta en variant som man kan trivas med. Om du vill så kan du satsa på att köpa allihop, eller ett par olika så att du kan växla mellan mer eller mindre långa fransar.

Det är alltid roligt att kunna ta fram längre och mer dramatiska fransar till fest och ha lite mer nedtonade när det kommer till vardagligt bruk. Det är naturligtvis upp till dig att avgöra – vill du ha långa och dramatiska fransar även till vardagligt bruk så är det bara att köra på!

Att tänka på innan du köper lösögonfransar

Det finns lite av varje att tänka på när det kommer till lösögonfransar. Först och främst ska du naturligtvis ha koll på vilken typ av stil du är ute efter. Vill du bara öka längd och volym för att bli nöjd med dina “vanliga” fransar, eller vill du satsa på ett par lösögonfransar som ska sticka ut och göra din blick extravagant och dramatisk?

Det är också viktigt att avgöra om man vill ha syntetiska fransar, eller om man vill ha fransar av äkta hår. Det brukar alltid finnas information om detta, så det är bara att kolla i beskrivningen innan du köper dina fransar.

Bra att tänka på efter du köpt lösögonfransar

Med lösögonfransar, och allt annat smink, är det viktigt att tänka på att hålla det rent. Om man ser efter sina fransar väl och rengör dem så kan man använda dem vid upprepade tillfällen utan att det är någon fara vad gäller hygien.

Kom ihåg att förvaring är lika viktigt som rengöring och se till att förvara dina fransar på ett sätt så att det inte kommer damm på dem. Att ha dem, eller annat smink, i badrummet är ett “big no no”, så förvara dem hellre i ett annat rum. Du kan exempelvis ha ett sminkbord i sovrummet eller liknande. Det finns nämligen bakterier i badrummet som inte ska hamna på vare sig lösögonfransar, sminkborstar, kontaktlinser eller annat smink.

Förvara dem i en stängd burk eller liknande så att de är helt skyddade från yttre påverkan. Många fransar kommer i en förpackning som man kan använda för förvaring, så kasta inte förpackningen när du köper lösögonfransar.

Att hålla dina lösögonfransar rena är inte svårt – det är bara att dutta försiktigt med en alkoholindränkt tops längs med banden. Gör du detta efter varje användning så kommer de att hålla längre och vara mer fräscha.

Du ska inte använda mascara på dina lösögonfransar, men om du vill så kan du använda dig av en ögonfransböjare. Det är dock sällan det behövs då lösögonfransar är skapade för att vara perfekt utformade från början. Vill du så kan du använda mascara på dina egna fransar innan du applicerar dina lösögonfransar.

En annan viktig sak att komma ihåg är att det blir snyggast om man applicerar en svart eyeliner-kant innan man fäster lösögonfransarna. På så sätt ser det naturligt ut och det blir ingen ful kant då man döljer den lilla raden av lösögonfransar med hjälp av eyelinern.

Lösögonfransar som utmanar

Vi kan bara välja ut 4 olika bäst i test lösögonfransar i våra tester, en från varje kategori. Det fanns ändå några andra lösögonfransar som gjorde ett bra intryck under våra tester som vi vill rekommendera om ingen av våra bäst i test lösögonfransar finns på lager eller passar dina behov.

Ardell Fashion Lashes Wispies

Med dessa lösögonfransar får du verkligen perfektion! De är superfina och passar såväl vardag som fest. Det är alltid kul med den här typen av fransar då man kan ha dem som allround-fransar. Visst är det kul att ha ett par för vardag och ett par för fest, men om du känner för att ha mindre skönhetsprodukter att hålla reda på så är detta ett bra val.

De kan användas flera gånger och de är mycket lätta att applicera. Detta gäller även för dig som är nybörjare, så du behöver inte vara proffs för att dessa fransar ska vara enkla att ha att göra med.

Du får snabbt en glammig dramatisk look med långa svepande fransar och dessutom är det på det viset att det ingår lim.

Ardell Press On False Lashes

Med Ardell är man alltid säker på att få hög kvalitet och så även i detta fall. Dessa lösögonfransar är väldigt bra på alla sätt och vis och dessa är speciella på så vis att de pressas på utan att man behöver krångla med separat lim.

Detta gör att de är väldigt enkla att använda och dessutom går det snabbt att fästa dem. Det är alltid positivt med lösögonfransar som är lätta att applicera då det leder till att man använder dem mer och oftare.

De har en soft-flex applikator och är självhäftande. Det är med andra ord inte svårare än att “just press on & go” som det står på förpackningen!

Frågor och svar om lösögonfransar

Även om du kanske redan bestämt vilken lösögonfransar du ska köpa rekommenderar vi att du först läser igenom våra svar på vanliga frågor om lösögonfransar, för att på så vis kunna göra bästa valet av lösögonfransar för just dig.

Vilka lösögonfransar passar bäst för mig?

Det finns en otroligt stor mängd lösögonfransar på marknaden och det är väldigt kul att testa sig fram. Ofta blir det så att man hittar flera favoriter och det är ju alltid kul! Det första tipset är att inte stirra sig blind på prislappen, utan att man faktiskt ser till att välja ett par fransar som faktiskt är supersnygga och som passar den stil man är ute efter.

Varför satsa på ett par billiga lösögonfransar om de inte ger den effekt man är ute efter? Då är det bättre att dra in på något annat och satsa på ett par av bra kvalitet direkt. Det handlar inte om stora summor när det kommer till bra lösögonfransar, så satsar du på bra kvalitet från början så kommer det inte att bli några stora hål i plånboken.

Vilken stil är det du är ute efter? Vad för effekt vill du att dina lösögonfransar ska ge? Vill du ha ett par som ser nedtonade och naturliga ut, eller vill du ha ett par lösögonfransar som ger en riktig “wow-effekt”? Oavsett vilket så finns det ett par lösögonfransar som passar dig, men det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln på egen hand.

Kolla igenom vårt bäst i test, läs recensioner på skönhetssajter på nätet och kolla också med utbildad personal när du ska köpa dina lösögonfransar. På så sätt får du bra koll från alla håll och kanter och det är viktigt i valet av fransar.

Vill du ha volym? Längd? Är du ute efter att ha både volym och längd? Det finns alla de sorter att välja mellan och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för hur kul fransar du ska ha! Tänk efter vad det är för typ av fransar du vill ha och sedan är det bara att köra på.

Kom ihåg tipset vi gav ovan – satsa på kvalitet, det finns ingen mening att köpa billiga av dålig kvalitet. Resultatet kommer inte att bli fint så då kan man lika gärna skippa det helt.

Kan jag använda lösögonfransar samtidigt som jag har fransförlängning?

Det korta svaret är nej. Du ska inte använda lösögonfransar samtidigt som du har fransförlängning. Att göra en fransförlängning handlar ju om att fixa en mer permanent lösning för snygga fransar utan att behöva använda vare sig mascara eller lösögonfransar.

När man har fransförlängning är det viktigt att man håller ögonen rena och fräscha och att börja kludda med lösögonfransar är en dålig idé. Inte bara är det på det viset att limmet frän lösögonfransar kladdar ner, det är också så att hållbarheten på fransförlängningen blir klart sämre om man använder lösögonfransar eller mascara.

Är det så att du känner att din fransförlängning inte ger dig tillräckligt mycket dramatik, eller om du känner att du vill ha mer volym eller längd så kan du enkelt gå till salongen du gjorde din förlängning hos och be dem om att addera fler fransar och kanske även lägga till lite längre fransar.

Om du blir missnöjd med resultatet när du gör en fransförlängning är det alltid bättre att det handlar om att det är för lite av det goda. Då kan man alltid bygga upp med mer. Om man tar i för mycket kan det istället bli så att man får gå runt och vara missnöjd under hela tiden fransarna sitter kvar.

Hur som helst är det viktigt att komma ihåg att inte använda sig av vare sig mascara eller lösögonfransar när man har en fransförlängning. Det skadar inte bara fransarna, utan det gör också att det blir ohygieniskt.

Vad är lösögonfransar tillverkade av?

Lösögonfransar kommer i många olika varianter. Dels finns de i mer eller mindre bra kvalitet och dels är det så att de är tillverkade av djurhår eller syntetiska hår. Det finns även varianter tillverkade av människohår.

Vilken variant du vill ha är helt upp till dig, men det finns ingen bra anledning att välja fransar tillverkade av djurhår då man kan välja syntetiskt hår eller människohår istället. Vårt tips är att välja antingen syntetiska hår eller människohår. Det är såklart upp till dig att avgöra vilket som passar just dig bäst.

Hur många gånger kan jag använda mina lösögonfransar?

Beroende av vad för typ av lösögonfransar du använder så kan du använda dem olika länge. Bra kvalitet innebär att du kan använda dina fransar längre och dessutom är de snyggare och fräschare om man betalar lite extra.

Använder du dem ofta kan du såklart inte använda dem lika många gånger som om du använder dem endast vid särskilda tillfällen. Är du en person som inte kommer att använda dina lösögonfransar särskilt ofta så kan du förvara dem i en ask och plocka fram dem många gånger.

Hur sätter jag på lösögonfransarna och hur länger sitter dom kvar?

Beroende av vad för typ av lösögonfransar du har så ser det lite olika ut med applicering. Vissa är lättare att fästa medan andra är lite svårare. Om du är nybörjare är det klokt att välja ett par lösögonfransar som är lätt att sätta fast medan du som är lite mer van kan använda dig av varianter som är aningen mer avancerade.

Hur sätter man på lösögonfransar?

Innan du fäster dina fransar ska du kolla hur det ser ut med längden och det gör du enkelt genom att placera dem längs med din fransrad. Du kollar alltså först för att se efter om du ska klippa dem eller om du vill ha den längd de har. Efter att du bestämt dig så är det bara att limma fast dem (om det är vanliga lösögonfransar med lim du använder).

Du klipper ner dem till önskad längd och här kan det vara klokt att ha två par olika där ett par är mer naturliga och korta och ett par som är lite mer lyxiga och glammiga som du klipper ner mindre.

För att det ska se snyggt och naturligt ut ska du grunda med en eyeliner. Det är inga konstigheter, utan det är bara att måla med en eyeliner längs med fransraden där du sedan ska placera fransarna.

Måla så tätt intill du kan då färgen ska nå ända in för att det ska bli ett fint resultat och böj sedan dina egna ögonfransar. Efter att detta är gjort applicerar du limmet och sedan fäster du lösögonfransarna. Ta inte för mycket lim, utan ta hellre en lite mängd så att det inte blir kladdigt och fult. Låt limmet torka och sedan är det dags att börja med appliceringen.

Du applicerar på det vis du tycker är enklast, men det brukar vara bäst att fästa dem i yttre delen och gå inåt.

Varför ska jag använda lösögonfransar?

Om du tycker att det är jobbigt med mascara är det klokt att investera i ett par lösögonfransar då de ger ett bra lyft utan att man behöver kladda med mascara på morgonen. De ger också mer lyx och flärd än en vanlig mascara, så det är ett smart val för dig som vill ha snygga fransar snabbt utan att behöva sminka ögonen.

Att du dessutom får kanonsnygga ögonfransar med lösögonfransar är såklart även det en anledning till varför man ska välja lösögonfransar. Då det är lätt att applicera dem så är det faktiskt ett smidigare och snabbare alternativ till mascara.

Hur ofta kan jag använda lösögonfransar?

Du kan använda lösögonfransar ofta, men då de flesta limmas fast så kan det bli att huden på ögonlocket blir irriterad om man använder lösögonfransar dagligen. Har du känslig hud ska du inte använda det för ofta.

Om du inte har känslig hud så kan du använda lösögonfransar hur ofta du vill. Du märker själv om området blir irriterat eller inte. Om det inte märks något kan du använda det dagligen.

Ofta är det limmet som kan ge en reaktion, så om du märker att du är känslig för lösögonfransar kan det ofta räcka med att använda ett annat lim. Det finns många bra lim på marknaden så det finns alltid ett lim för varje person. Detta gäller även för dig med känslig hud.

Finns det lösögonfransar med diamanter, glitter eller fjädrar?

Det finns lösögonfransar med alla möjliga roliga “specialeffekter”. Vare sig du vill glamma till det en vanlig dag, på en fest, på maskerad eller vad det nu kan vara så finns det ett par extra kul lösögonfransar som passar tillfället.

Det är bara att kolla runt och se efter vad det bjuds på. Vill du ha fjädrar kan du välja det och vill du ha glitter eller diamanter är det bara att välja det. Vill du ha lite av varje i en och samma produkt finns även det.

Finns det lösögonfransar utan lim?

Det vanliga är att man fäster lösögonfransar med lim, med det finns även andra varianter idag. Du kan välja självhäftande lösögonfransar om du vill slippa krånglet med lim och du kan även testa magnetiska lösögonfransar, om du är sugen på att testa det.

Det finns alltså möjlighet att få fina fransar utan att man behöver använda lim som man kan fixa hemma. Det finns även en möjlighet att fixa fina fransar genom fransförlängning på salong och det är ett bra val för dig som är orolig över lim eller att göra det hemma själv.

Sammanfattning

Nu har vi nått fram till slutet av vårt omfattande test av lösögonfransar. Här har vi lyft fram 4 olika bäst i test lösögonfransar, från ett par billiga lösögonfransar som fungerar bra, till ett par dyrare men mycket lyxigare och mer premium lösögonfransar. Nedan sammanställer vi våra bäst i test lösögonfransar för att underlätta ditt val.

KategoriLösögonfransarCirkaprisLägsta pris
Bäst & BilligastDepend Artificial Eyelashes69 krNordicfeel.se
MediumINGLOT Eyelashes 16N110 krLyko.se
LyxSweed Lashes Beroe129 krMeds.se
JokerArdell Duralash Flare Lösögonfransar79 krNordicfeel.se

Källor

  • https://www.nordicfeel.se/makeup/ogon/losogonfransar/depend-artificial-eyelashes-35191
  • https://www.lyko.se/inglot/inglot-eyelashes-16n
  • https://www.meds.se/sweed-lashes-beroe
  • https://www.nordicfeel.se/makeup/ogon/losogonfransar/ardell-individual-lash-49862
  • https://www.lyko.se/ardell/ardell-fashion-lashes-wispies-black
  • https://www.kicks.se/ardell/makeup/ogonmakeup/losogonfransar/press-on-false-lashes-101