Bästa nästrimmern 2024 – enkel borttagning av oönskad hårväxt i ansiktet

Att använda sig av en nästrimmer är väldigt klokt. Alla har hår i näsan och man ska absolut inte rycka bort dem med vare sig pincett eller med fingrarna (om du nu skulle komma på den tanken). Nej, det är en trimmer som gäller för att få bort håret i näsan på bästa sätt. Det är med andra ord bara en sak att göra och det är att investera i en bra sådan!

Beroende av hur mycket hårväxt man har och beroende av hur mycket man störs av det så behövs det mer eller mindre hardcore sätt att bli av med håret. En nästrimmer är bra oavsett om man har mycket eller lite hår. Självklart blir det mer av ett wow-resultat om man har mer hår, men det betyder inte att det inte är tillfredsställande även om man har lite hår från början.

Inledning – tester av nästrimmer

En nästrimmer kan man använda tillsammans om man har en sambo, så man behöver inte ha en varsin. Tycker man att det känns “äckligt” att ha en tillsammans kan man naturligtvis ha en varsin, det är upp till var och en att bestämma. Huvudsaken är att veta att det inte MÅSTE vara en varsin för varje vuxen familjemedlem.

En nästrimmer funkar också mycket bra för hår i öronen, så har du mycket hårväxt både i näsa och i öron, eller bara öron eller bara näsa är detta en bra investering. Det behöver kosta särskilt mycket, utan det är lätt att hitta en till budgetpris, om man vill ha det.

Vi har testat 7 stycken nästrimmers i detta test och av de 7 varianter vi testat så hamnade 4 stycken i vår topplista medan de andra 3 hamnade bland våra utmanare. Vi har testat produkterna både bland män och kvinnor för att ge er ett så utförligt test som möjligt.

Vår vinnare i kategorin “Bäst & Billigast” är BaByliss Näs/Öronhårstrimmer och vår vinnare i kategorin “Medium” är Remington Nose & Detail Trimmer. Vinnaren i kategorin “Lyx” är Remington Lithium Grooming Kit – set för hår- och skäggvård och vår Joker är Wahl Lithium Styler.

Häng med oss nu nedan för att få all den info ni behöver om nästrimmer och för att ta del av vårt test!

BaByliss H210E Näs/Öronhårstrimmer

BaByliss H210E Näs/Öronhårstrimmer

Detta är en mycket smidig och prisvänlig nästrimmer som kan användas av alla som har hår i näsan och/eller öronen. Den är snabb och effektiv och dessutom har den en stilren och enkel design.

Remington Nose & Detail Trimmer

Remington Nose & Detail Trimmer

Detta är en snygg nästrimmer som kan användas både till näshår och öronhår. Den är snyggt designad i svart och blått, så vill man ha den framme i badrummet så stör den inte ögat det minsta.

Den är enkel att använda och den har ett särskilt system som gör så att den motverkar bakterier.

Remington Lithium Grooming Kit – set för hår- och skäggvård

Remington Lithium Grooming Kit - set för hår- och skäggvård

Här har vi en riktig snygging som kan användas både till skägg och till annan hårborttagning. Det är mycket praktiskt då man kan ha den till allting, så man behöver inte ha flera stycken olika.

Den har ett snyggt laddningsbart lagringsställ, vilket gör att det är extra kul att använda just den här. Det är inte för inte den hamnar som vinnaren i kategorin för “Lyx”!

Wahl Lithium Styler

Wahl Lithium Styler

Även denna nästrimmer är multifunktionell då den funkar både för öron, näsa, andra delar av ansiktet samt nacklinjen och polisongerna.

Dess lithiumbatteri gör att livslängden är bra samt att det är höh kvalitet på produkten.

Nästrimmer – för vem?

Att använda sig av en nästrimmer kan i princip alla med hårväxt göra. Vissa använder det ofta medan andra använder det mindre ofta. När man väl har börjat använda det så vill man ofta fortsätta då man känner sig fräsch och ren.

Det är väldigt olika hur ofta man vill använda det, men att använda det överhuvudtaget är alltså, som nämnt, något som alla kan göra.

Hur utförde vi testerna av nästrimmers?

Våra testvinnare i de olika kategorierna är framtagna baserat på information inhämtat från forum, produktbeskrivningar, produktrecensioner samt våra egna slutsatser och utifrån detta tar vi fram vilka produkter vi anser vara bäst inom olika prisklasser.

Bäst i Test bland nästrimmers

När vi analyserat alla olika nästrimmers kunde vi välja ut bäst i test nästrimmer inom respektive kategori. Från billig nästrimmer som också fungerar riktigt bra, till en mer premium och riktigt lyxig nästrimmer. Nedan är recensioner av våra bäst i test nästrimmers.

Bäst & Billigast: BaByliss H210E Näs/Öronhårstrimmer

Bäst & Billigast: BaByliss H210E Näs/Öronhårstrimme

BaByliss gör inte någon besviken, utan det är ett märke som alltid har fina och prisvärda produkter. Denna nästrimmer, BaByliss H210E Näs/Öronhårstrimmer, är inget undantag, utan den levererar såklart på bästa sätt!

Den är smidigt att använda och priset är verkligen otroligt bra för en nästrimmer av denna kvalitet. Om du väljer att köpa denna så kommer du inte att bli besviken, så mycket är säkert!

Du kan använda nästrimmern hur ofta du vill, det är upp till dig. Du ska dock inte överanvända den, eller någon annan nästrimmer, då det aldrig är bra att hålla på för mycket. Låt håren växa till sig en aning innan du tar bort dem på nytt.

Cirkapriset ligger på 199 kronor för BaByliss H210E Näs/Öronhårstrimmer.

Medium: Remington Nose & Detail Trimmer

Medium: Remington Nose & Detail Trimmer

Remington Nose & Detail Trimmer är en produkt som blev favorit hos många som var med i testet. Den har an anti-bakteriell nano silver beläggning, vilket gör att bakterier håller sig borta så att man kan få vara med om en trimning utan bekymmer.

Den är vinklad på ett mycket bra sätt så att det är lätt att komma åt och dessutom är det på det viset att man kan använda den för att forma exempelvis polisonger eller ögonbryn på ett riktigt snyggt sätt. En riktig vinnare, med andra ord!

En annan bra sak med just denna nästrimmer är att man kan ta den med sig in i duschen – det gör att man kan använda den på ett mycket praktiskt sätt då många föredrar att använda den här typen av produkter i just duschen.

Cirkapriset för Remington Nose & Detail Trimmer ligger på 299 kronor.

Lyx: Remington Lithium Grooming Kit – set för hår- och skäggvård

Lyx: Remington Lithium Grooming Kit - set för hår- och skäggvård

Här har vi en riktigt lyxig och härlig produkt som är svår att ogilla. Remington Lithium Grooming Kit – set för hår- och skäggvård är tekniskt avancerad med ett flertal olika innovativa funktioner och då den har fem olika borsthuvuden finns det ingenting den inte klarar av!

Du kan välja fem olika längdalternativ för denna trimmer och det går från mellan 1.5 mm upp till 12 mm. Att man kan använda den till både näsa, kropp och annat gör att detta är en mycket smidig multifunktionell trimmer som tar upp lite plats medan den tar hand om så mycket – klockrent val, om du frågar oss!

Den har också Remingtons självslipande blad av titanium, vilket är hela 300 % hårdare än ett vanligt stålblad. Detta gör att det alltid blir fint resultat – ingen fara för att det ska bli trista resultat här, inte! Det spelar ingen roll vad du beslutar dig för att använda denna nästrimmer till, det kommer att bli lika bra oavsett om det är öron, näsa, polisonger, ögonbryn eller något annat du vill trimma.

Cirkapriset ligger på 699 kronor för Remington Lithium Grooming Kit – set för hår- och skäggvård.

Joker: Wahl Lithium Styler

Joker: Wahl Lithium Styler

Vi ville också ta med en extra produkt inom detta segment och valet föll på Wahl Lithium Styler. Detta är en bra stylingtrimmer som du kan använda både till näsa, öron, skägg, nacklinje, polisonger och ögonbryn.

Distanskammen har fyra olika klipplägen där 1.5 mm är den minsta. Du kan alltså komma riktigt nära med denna trimmer och det är såklart suveränt. Det är bara att testa sig fram för att se efter vilken klipphöjd man trivs bäst med beroende av vart man ska använda den och trimma.

Ett bra lithiumbatteri medföljer och detta ger nästrimmern bra prestanda och lång livslängd.

Cirkapriset för Wahl Lithium Styler ligger på 229 kronor.

Nästrimmers som utmanar

Vi har såklart även tagit med ett gäng utmanare bland nästrimmer, så allting är precis som vanligt. Det är alltid kul att visa er att det finns en hel massa bra produkter på marknaden att välja mellan, oavsett om det gäller nästrimmer som i detta fall, eller om det är hårfönar, serum, eller något annat.

Häng med oss nu nedan för att se efter vilka produkter som fick äran att ta plats bland våra utmanare!

Philips Hygientrimmer NT3160/10

Philips Hygientrimmer NT3160/10

Philips är ett gammalt och beprövat varumärke som man alltid kan lita på. De har koll på läget och de produkter som kommer från dem är alltid väldigt bra och så även denna nästrimmer.

Philips Hygientrimmer NT3160/10 har ett supertunt skärbladsskydd med rundade kanter, vilket gör att hudirritation förhindras. Den är utformad för att passa just näsan, men även ögonbryn och öron trimmas med fördel av denna.

Men det som är allra bäst med just denna nästrimmer är att den har ProtecTube-tekniken + vinklad design som båda bidrar till en trimning utan hårutdragningar. Klippenheten är utformad på så vis att den förhindrar att hår fastnar mellan två knivblad, vilket även det bidrar till att håren inte dras ut.

Cirkapriset ligger på 229 kronor för Philips Hygientrimmer NT3160/10.

Remington Grooming Kit för ansikte, hår och kropp

Remington Grooming Kit för ansikte, hår och kropp

Med Remington Grooming Kit för ansikte, hår och kropp fixar du inte bara näshår på ett snabbt och effektivt sätt, utan du kommer även att kunna räkna med att andra delar av ansiktet samt ditt hår och håret på kroppen kan fixas snabbt och smidigt.

Med denna allt-i-ett produkt så får du hela fem olika längdalternativ. Dessa går från 1.5 mm upp till 12 mm, så det är definitivt en sådan produkt som kan användas till lite av varje. Det är alltid en sak som vi ger extra plusbetyg för då det drar ner på produkter att ha hemma.

Cirkapriset ligger på 599 kronor för Remington Grooming Kit för ansikte, hår och kropp.

BaByliss Näs/Öronhårstrimmer E650E

BaByliss Näs/Öronhårstrimmer E650E

Här kommer ännu en nästimmer från Philips. BaByliss Näs/Öronhårstrimmer E650E påminner om den som blev vinnare ovan, men denna har ett cirkelformat klippsystem. Den är batteridriven, men batterier ingår inte när du köper den, så kom ihåg att köpa hem det.

Denna har en lite annan design, så det är lite av en smaksak vilken man gillar bäst. Det är bara att spana in båda och sedan välja din favorit.

Cirkapriset för BaByliss Näs/Öronhårstrimmer E650E ligger på 199 kronor.

Frågor & Svar om nästrimmer

Även om du kanske redan har bestämt dig för vilken nästrimmer du vill köpa, rekommenderar vi ändå att du först läser våra svar på vanliga frågor relaterade till att köpa nästrimmer. På så vis kan du säkerställa att du köper den bästa nästrimmern för just dig.

Kan alla använda nästrimmer?

Ja, alla kan använda sig av en nästrimmer utan problem. Det är inte svårt att komma in i hur de ska användas, utan det är bara att köra på!

Var kan jag köpa en nästrimmer?

Du kan hitta nästrimmer lite varstans, så som exempelvis Lyko, Nordicfeel etcetera.

Är nästrimmer dyrt?

Nej, det behöver inte vara dyrt med en nästrimmer, utan det finns bra budgetvarianter som man kan satsa på. Vill man ha lite mer lyxigt och lite mer finesser så kostar det dock lite mer, men då får man ju också mer ut av nästrimmern. Om du istället letar efter en billig nästrimmer rekommenderar vi att du spanar in vår nästrimmer i kategorin “Bäst & Billigast”.

Kan jag använda samma nästrimmer som min partner?

Ja, det kan man faktiskt. Det finns inga direkta “regler” för hur man väljer att använda en nästrimmer hemma i hushållet.

Sammanfattning om nästrimmer

Nu har vi nått slutet av detta omfattande test av nästrimmers och vi hoppas du hittat en nästrimmer som passar dina behov. För att sammanfatta våra bäst i test nästrimmers så sammanställer vi dom i en tabell nedanför.

KategoriNästrimmerCirkaprisLägsta pris
Bäst & BilligastBaByliss H210E Näs/Öronhårstrimmer199 krLyko.se
MediumRemington Nose & Detail Trimmer299 krNordicfeel.se
LyxRemington Lithium Grooming Kit699 krLyko.se
JokerWahl Lithium Styler229 krLyko.se

Källor