Recension av Nanolash – ett ögonfransserum som gör underverk

Om det är en sak som kan sägas har “poppat upp” de senaste åren och som verkligen är en riktig superbra produkt så är det ögonfransserum! Här ska vi prata om Nanolash som är ett extra bra serum för ögonfransarna och som vi rekommenderar er att investera i så fort ni kan!

Vem vill inte ha fylliga, långa och svepande ögonfransar? Klart att man vill ha det! Det är ju inte alla som har turen att ha det naturligt, så det är bara att tacka och ta emot! Med fylliga och långa ögonfransar känner man sig finare och det ger också en intensiv blick som såklart framhäver ögonen och det är ju inte fel.

Detta är bara ett tecken på att vi ständigt vill ha fina fransar då detta är en utveckling av andra ögonfransprodukter som mascara och liknande. Med ett ögonfransserum som Nanolash är det dock bättre än vad det är med mascara eftersom resultatet finns där även när man inte sminkar sig.

Att få fina fransar med hjälp av fransserum gör att man till och med kanske kan skippa mascaran och det kan ju vara positivt i många lägen. Att det är poppis med ögonfransserum är alltså inte så konstigt, det är helt enkelt en riktigt bra räddare för oss som inte är födda med dock-fransar.

Många tycker att det är skönt att slippa gå och göra ögonfransförlängning eller att använda lösögonfransar och tillhör du den kategorin så kommer du att digga ögonfransserum. Man får nämligen samma resultat men utan krångel. Det är bara att stryka på Nanolash längs med fransraden och sedan kommer dina fransar att bli fylligare och längre efter ett tag. Magi!

Det sparar dessutom en massa tid när man använder sig av Nanolash istället för lösögonfransar eller fransförlängning och bara det är ju en stor fördel. Det är alltid lika trevligt med skönhetsvård som är snabbt och som fungerar bra. Detta är det bästa kombinationen och Nanolash är en produkt som bjuder på just den kombinationen.

Nanolash ögonfransserum

Tror du att det är en bluff med ögonfransserum och de resultat de sägs ge? Då kan vi motbevisa dig direkt! Det är nämligen på det viset att Nanolash utan tvekan fungerar! Dina fransar kommer att få ett rejält lyft med denna produkt så länge du använder den rätt.

Just Nanolash är väldigt populärt när det kommer till ögonfransserum så ska du testa en variant rekommenderar vi dig att testa denna produkt. Att det är så att det fungerar bra har såklart att göra med att det skett en stor utveckling vad gäller ögonfransserum de senaste åren. Idag är det så att man kan se stora skillnader på resultat och det sker helt utan farliga eller skadliga ämnen!

Resultat snabbt

Som med de flesta andra ögonfransserum så tar det cirka 4 veckor innan man ser resultat av detta serum. För vissa tar det till och med kortare tid att se resultat, så om du har läckra ögonfransar att stoltsera med redan efter 2 veckor så är det bara att tacka din lyckliga stjärna!

Så, vad är det då som händer lite mer exakt? Jo, du kan räkna med att dina ögonfransar blir både längre (upp till hela 50 % längre)!), tjockare/fylligare och till och med mörkare. Detta är med andra ord perfekt för dig som har typiska skandinaviska fransar som är ljusa och lite sköra.

Att det går bra att använda Nanolash om man har känsliga ögon är ett härligt plus som vi verkligen gillar! Det är så trist att vi med känsliga ögon så ofta får stå över den här typen av roliga produkter, men med Nanolash kan alltså även vi vara med!

Priset för Nanolash

När det kommer till den här typen av sensationer så är det på det viset att det ofta kostar en liten slant. Det är knappast en produkt som man betalar en tjuga för, utan man får punga ut ned en större summa. Det är dock så att det räcker länge och att det ger riktigt bra resultat, så det är värt varenda krona.

Pris för Nanolash - ibland rea och billigt

Det är ingen tvekan om att Nanolash är värd sitt pris,så låt inte det skrämma dig. Tycker du att det är en hög summa så kan du ju lägga undan lite varje månad och köpa den efter att du sparat ihop summan. Allting som kostar lite mer inom beauty är inte värt sitt pris, men ofta är det så att man får vad man betalar för och så är fallet med Nanolash.

Det finns naturligtvis andra ögonfransserum i andra prisklasser som man också kan testa. Vilket som är bäst är upp till var och en att avgöra. Här är det just nanolash som vi talar om och vi tycker att det är ett prisvänligt alternativ när man ser till kvalitet och resultat.

Använd regelbundet

Nanolash är en produkt som ska användas regelbundet. Efter det att du köpt den är det bara att sätta igång och sedan använder du den varje dag. Applicera den på fransraden efter att dina fransar är rena och torra och kom ihåg att lägga till det i din kvällsrutin. På så sätt glömmer du inte bort det, utan det blir en naturlig del av din sköngetsrutin. En sådan har ju varenda beautyjunkie och visst är det alltid kul att lägga till extra grejer?

Använd Nanolash regelbundet

Efter att du uppnått önskat resultat ska du använda Nanolash 2-3 gånger i veckan. Det är nämligen inte ett beständigt resultat man får efter en behandling, utan det krävs att man underhåller fransarna efter det att man börjat med Nanolash. Skillnaden är att man använder det mer sällan efter den första behandlingen.

Det blir med andra ord en extra utgift då man ska använda ögonfransserumet Nanolash regelbundet. Efter att man tagit slut på en förpackning ska man alltså köpa en ny, trots att man är klar med sin första behandling.

Kom ihåg att man vänjer sig snabbt och glömmer bort hur fransarna såg ut innan man använda Nanolash. Du kanske tror att du ska strunta i att använda det och tror att du har magiska fransar naturligt? Det är såklart Nanolash som ligger bakom, så se till att alltid ha en förpackning hemma. En annan viktig sak att komma ihåg är att man ska använda den regelbundet av det enkla skälet att man på så vis vet att den inte blir gammal.

Hur använder man sig av Nanolash?

Nanolash är en behandling som man ska göra under 6 månaders tid. Även om man ser resultat snabbare än så är det på det viset att man ska fortsätta använda det under ett halvår. Den sista tiden använder man Nanolash endast 2-3 gånger i veckan, men det är viktigt att komma ihåg att fortsätta användningen för bra resultat.

I början använder man Nanolash en gång per dag och det är inte svårare än att applicera en eyeliner. Vet du hur man använder en eyeliner så vet du hur man använder Nanolash. Det är alltså bara att dra ett streck/en linje vid basen av ögonfransarnas över och under linje. Det är superenkelt, så gör det inte krångligare än vad det är – det är bara att tänka att man ska dra ett streck och göra det!

För bästa resultat ska huden vara torr och ren. Du ska också komma ihåg att inte använda Nanolash efter att du haft på kräm eller smink på ansiktet. Ett rent och torrt ansikte är det som gäller före applicering. Det smartaste är att applicera Nanolash på kvällen efter att man tagit av sit smink.

Hur använder man sig av Nanolash?

Som så många andra skönhetsprodukter så har Nanolash en hållbarhet på 12 månader. Detta innebär att du kan använda den i 12 månader efter det att du öppnat förpackningen. Då behandlingen är på 6 månader är det inga problem vad gäller att använda Nanolash innan den blir för gammal.

Det är mycket bättre att använda sig av Nanolash än att använda lösögonfransar eller ögonfransförlängning då Nanolash är snällt mot ögon och hud. Det är inte skadligt på något sätt och dessutom är det så att fransarna återfuktas och blir finare med Nanolash.

Det är en säker produkt som är testad av ögonläkare och det är till och med anti-inflammatoriskt. Det är med andra ord det snällaste alternativet för dina fransar om du vill ha en förlängning.

Att det är ett snabbt resultat gör att det är roligt att använda denna produkt. Det är alltid kul med snabba resultat och särskilt när det kommer till den här typen av saker. Effekten är kvar oväntat länge, vilket du kan testa genom att ta ett uppehåll. Gör du det kommer det dock visa sig att du får starta om behandlingen, eftersom resultatet “går tillbaka” till hur det var före man startade behandlingen.

Hur bra fungerar Nanolash egentligen?

Det är, som ni kan se ovan, faktiskt så att Nanolash funkar! Kanske låter det för bra för att vara sant, men det är sant! Det tar några veckor, men resultatet kommer som ett brev på posten! Du kommer knappast se resultat efter en dag, men efter mellan 2-4 veckor kommer du att ha längre, fylligare och mörkare fransar.

Du kan till och med skippa mascara i många fall och det är ju, som nämnt, skönt i många lägen. Inte illa att ha fina fransar utan att behöver mascara, eller hur? Återfuktade fransar som dessutom är mörkare och fylligare och särskilt längre är resultatet och det fungerar riktigt bra!

Då produkten även ser till att stimulera tillväxten av nya fransar så blir det också fler fransar än innan du börjar använda Nanolash. En riktigt bra produkt som gör underverk för dina fransar, ingen tvekan om den saken!

Bör man fundera på något innan man köper ett ögonfransserum?

Innan man köper Nanolash, eller något annat ögonfransserum, är det viktigt att ha koll på all viktig info. Det finns alltid bra information att läsa på om produkten och det ska man också göra då det innebär att man vet eventuella biverkningar, allergisk info med mera. Kolla också upp recensioner och läs på i allmänhet om produkten.

Det är alltid klokt att testa produkter som är välkända och populära. Det betyder att det är många som har testat produkten och det betyder också att man kan få snabb info från andra för att se efter vad de har för erfarenheter. Det är också viktigt att spana in info då det innebär att man också får reda på om vissa produkter inte gör det de säger att de ska göra.

Då Nanolash och många andra ögonfransserum är dyra så är det ju kul att veta att det är en produkt som ger resultat. Det är inte så kul att betala för verkningslösa produkter då det är som att kasta pengar i sjön. Nu innebär det inte att det funkar för dig bara för att det är en produkt som många andra gillar. Det är inte så att samma produkt ger samma resultat för alla. Chansen att det ska funka blir dock större om du har hittat många bra recensioner från andra.

Köpa Nanolash

Då priset kan skilja sig mycket åt mellan olika ögonfransserum, och andra skönhetsprodukter, är det viktigt att inte bara ta det billigaste på grund av priset. Billigt kan ibland betyda bra, men att välja ett billigt alternativ endast på grund av priset slutar ofta med en sämre produkt. Risken för att man slutar med en sämre produkt när man väljer att betala mindre är stor, men det finns naturligtvis även dåliga produkter som kostar mycket pengar. Det finns inga garantier. Slutsats? Utgå från recensioner och omdömen istället för pris!

Nanolash är en produkt som passar de flesta, men det ska inte användas av ammande, gravida, ungdomar eller personer som genomgår kemo-/-strålbehandling. Utöver det så kan alla använda sig av Nanolash och då det är på det viset att även personer med känsliga ögon, synskadade och personer med extensions eller kontaktlinser kan använda Nanolash så är det bara att köra på.

Priset är ju en aning högt, men Nanolash räcker länge, så det blir prisvärt i slutändan. Det är med andra ord så att om du känner att du vill ha bra kvalitet och kan tänka dig att betala för det så är detta ett perfekt val!

Produktfakta för Nanolash

 • Produktnamn: Nanolash Eyelash Serum
 • Tillverkare: Nanolash
 • Produktkategori: Serum/fransnäring
 • Förpackning: Applikationsborste
 • Konsistens: Flytande
 • Mängd: 3,0 ml

Sammanfattning

Att använda sig av ögonfransserum är väldigt bra då det är en sådan mirakelprodukt som faktiskt funkar. Det är inte varje dag man ser det, så det här med ögonfransserum är något vi verkligen rekommenderar.

Dina fransar blir tjockare, längre och mörkare och de blir välmående och återfuktade – fransarna kan helt enkelt inte bli eller må bättre än efter att du använt Nanolash!

Kort guide till Nanolash

Vi gillar också att detta är en produkt som är hållbar och dryg, det gör att den känns prisvärd trots det höga priset. Vissa tycker kanske att det är lite krångligt att man behöver använda Nanolash även efter det att behandlingen är över, men vid det laget har man ju kommit in i det och det går av bara farten att använda sig av Nanolash 2-3 gånger i veckan.

Det är också betydligt enklare att använda sig av Nanolash ett par gånger i veckan än att använda sig av mascara, så det finns många fördelar med Nanolash. Det är väldigt smidigt att använda Nanolash och att man ska använda det i 6 månader är ingenting. Så fort du börjar använda dig av det så kommer du att förstå vad vi menar!

Resultatet är så himla fina fransar, så det är verkligen värt de där extra minuterna man lägger på det. Effekten kommer snabbt, det är smidigt och man kan själv styra lite hur mycket man vill använda det efter att behandlingen är klar.

Hur gick testerna av Nanolash till?

Våra testvinnare i de olika kategorierna är framtagna baserat på information inhämtat från forum, produktbeskrivningar, produktrecensioner samt våra egna slutsatser och utifrån detta tar vi fram vilka produkter vi anser vara bäst inom olika prisklasser.

Källor

Nanolash

9

Pris

8.0/10

Livslängd

9.0/10

Design

9.0/10

Kvalitet

10.0/10

Detta gillade vi

 • Skonsam
 • Stimulerar tillväxten
 • Testad av läkare
 • Naturliga ingredienser

Detta var mindre bra

 • Priset
 • Tar några försök innan man lär sig "knycket"